IZABERI DUKAT i saznaj da li ti je SUDJEN VELIKI NOVAC ili VECNA BORBA za PARE!

IZABERI DUKAT i saznaj da li ti je SUDJEN VELIKI NOVAC ili VECNA BORBA za PARE!

21. prosinca 2023. 0 By Maja

DUKAT BROJ 1

Ti si osoba koja mnogo cini za svoju poslovnu srecu. Vrijedna si i uporna osoba koja radi na tome da bude sretna. Ipak, upravo ta sreca je tebi cesto okretala ledja i kada ti je bila najpotrebnija. Osoba si koja se posteno bori za svaki svoj dinar, jer svaki dinar je posteno zaradjen. Ipak, tvoj borba sa novcem traje dugo, i nekih problema nikako ne mozes da se rijesis. Ti si osoba koja uvijek nastoji da postigne sto vise, ali srecate prosto ne prati. Uvijek se moras boriti, ali i u buducnosi ti se na zalost ne pise drugacije.

Dukat kojeg si izabrao pokazuje na vjecnu borbu za novcem koja ti cesto pouta nece lako pasti.Tebi nije sudjeno da na lagan nacin zaradis svoje novce, vec se za sve moras vise boriti nego drugi. Osoba si kojoj je sudjeno da se bori za svoj novac, jer zivot tebe nikada nije mazio, to nece ciniti ni u buducnosti. Novca ti nece  faliti, ali za njega ces morati uvijek dobro da se potrudis.

 

DUKAT BROJ 2

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u svoju srecu, i kada niko drugi nije. Uvijek si se borio da nesto postignes u svom zivotu, jer ti zelis da zavisis od svog novca, a ne od tudjeg. Nikada sebi ne bi dozvolio da te neko sazaljeva, jer ti si pred svega i veoma ponosna osoba. Mnogo se trudis i nikada ne planiras da odustanes. Veliku vjeru imas u sebe, ona ti daje snagu da uvijek nastavis dalje i kada je najteze.

Od svojih ciljeva nikada neces odustati, jer ti znas za sta se boris- Isto tako znas da je tvoj put posten, jer ti novce koje zaradjues, zaradjujes posteno. Osoba si koja je naucila da se bori za sebe, i tako ce i ostati. Dukat kojeg si izabrao tebi pokazuje na veliku borbu za tvoju novcanu srecu. Istina je da ti u nekim trenucima nece biti lako, ali ti ces na kraju uspjeti da se izboris za ono sto ti je bitno. Ne ocekuje te veliko bogatsvo, ali ono sto si naumio ti ces i ostvariti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2