Nedelja donosi lepse stvari, a jednom znaku NECE BITI LAKO!

Nedelja donosi lepse stvari, a jednom znaku NECE BITI LAKO!

17. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Vas san je da se vodite  srcem i da nikad ne izneverite osecanja. Zasto onda ne sledite srce, vec padate na prvoj prepreci?Pokazite da cete se radovati i ici za svakom zeljom srca, a ne i danas bezati od zelja i planova.

 

BIK

Ne znate kuda biste posli a da se stvari pocnu odvijati na bolje.  Kao da  niste snazni bik koji uvek iznedri novu snagu.Sta se desava pa ste tako predani i cekate da vas neko drugi usmeri? Nadjite cilj i odredite pravac.

 

BLIZANCI

Osecate se pocastvovano i zelite da se skrasite kraj jedne osobe. Ovaj dan ce vam biti uvertira da vam naredni dani budu sto bolji. Oseticete neopisivu srecu i vreme je da se radujete.Neko ce vas uciniti najsrecnijim zodijakom danas.

 

RAK

Kuda cete sa svojom tugom koja vas opseda sa svih strana’ Budite jaci i malo joj pustite da otekne sto dalje od vas.Ne mozete stalno biti tuzni, pa nek ovaj dan bude novi pocetak lepsih dana?

 

LAV

Vec ste se resili da obavite jedan ozbiljan razgovor sa jednim rakom. Osecate da mu bar toliko dugujete i da vas nece hteti sram da jos jednom pokusate.Neka ovaj razgovor bude definitivan.

 

DEVICA

Stavjeni ste pred svrsen cin i konacno vam je sve jasno. Vasa je ljubav bila zabluda jer tek sada uvidjate da je lazna. To sto biste resili danas, nece vam smanjiti razovcarenje.Ono sto ste planirali, trebali ste davnih dana da ucinite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2