Ovi znaci ce se OVE ZIME POMIRITI sa BIVSOM LJUBAVI,jer njihova LJUBAV nema GRANICA!

Ovi znaci ce se OVE ZIME POMIRITI sa BIVSOM LJUBAVI,jer njihova LJUBAV nema GRANICA!

17. prosinca 2023. 0 By Maja

Ovo zodijaci nikad nisu prezalili svoju bivsu ljubav.  Njihova ljubav nema granica jer koliko god oni zeljeli da zaborave bivsu srecu. Preko te ljubavi nikada nisu mogli preci.

 

BIK

Vama je ljubavna sreca uvijek bila na prvom mjestu. Uvijek ste bili osoba koja je voljela iskreno i cijelim srcem. U vasem zivotu je bilo razocarenja i tuge na polju ljubavi, ali vi nikada niste zeljeli da se odreknete iskrene srece. Iskrenu ljubav i srecu ste pronasli osobom koja sada vise nije na vasoj strani. Previse problema je pratilo vasu vezu, i lako vam nije bilo. Koliko god vi pokusavali da se izborite za zajednicku srecu, to vam prosto nije polazilo za rukom.

Mnogo ste cinili, ali na kraju ste zakljucili da je bolje da se razidjete.Velika greska sa obje strane jer vi niste prestali da se volite. Tada ste mislili da je jedini spas da raskinete vasu vezu, ali vrlo brzo ste shvatili da je to jedna velika greska. Vama je jako bitno da se ponovo pomirite sa vasom bivsom ljubavi, jer to je osoba koju iskreno volite i koju ste uvijek iskreno voljeli.

Vasa ljubav nema granice, niko i nista ne moze tu ljubav da zaustavi jer vi se volite, iskreno i sa cijelim scem.

Ove zime vi cete se pomiriti sa osobom koja vam znaci sve. Vasoj sreci nece biti kraja jer i vi sami ste uvijek znali da je to osoba sa kojom zelite da provedete svoj zivot. Pred vama su desavanja koja ce ovaj put slutiti vecoj sreci jer pred vama je ljubav kao nikad do sada.

Vi cete biti sretni i zadovoljni kao nikada do sada jer pred vama je ljubavna sreca sa osobom koju volite najvise. Ova zima donosi pomirenje sa osobom koja vama znaci sve u zivotu. Samo vi znate koliko je volite.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2