Rakovi se kaju, Ovnovi razocarani: Jedan znak ce doneti veliku odluku…

Rakovi se kaju, Ovnovi razocarani: Jedan znak ce doneti veliku odluku…

17. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Osecate veliko razocarenje jer cete biti izdati. Partner ce vas jako iznenaditi i  tako ce to  za vas biti neprijatno iznenadjenje. Makar da vas nije izdao na najgori moguci nacin. Izdace vas, a da nece ni trepnuti.

 

BIK

Niste  svesni sta vas ceka , ali morate biti pazljivi.Ono sta vas ceka, necete moci da izbegnete i vreme je da se srede vase misli. Za vas  nece biti laki dani koji slede, ali vasa ljubav ce odigrati kljucnu ulogu.

 

BLIZANCI

Vasa prica  samo sto nije zazivela, pa gledajte da tece.Nemojte da joj kvarite tok, jer narednih dana ce da tece ka boljem. Od vas se ceka da budete  odlucni i da se znate izboriti za bolje dane.

 

RAK

Uvek ste popustali svima i u svemu, i sada se gorko kajete.  Morali ste jos davno da lupite sakom od sto. Najgore je sto ste popustili partneru, i sada da ga menjate ne mozete.A osecate da ne mozete ni sa njim ovako jos dugo.

 

LAV

Sredili ste se po pitanju emocija, ali tako sto ste morali da se predate  tuzi. Do juce vas partner, sada je samo bivsi, i morate se pomiriti s time.Nista od vasih koraka, nista od pokusaja, morate prihvatiti proslost.

 

DEVICA

Vas partner je dugo uspevao da se pokaze dobrim, pa cak i da je najbolji od svih. Vreme je da konacno spadnu senke i lazne maske iza kojih se krio. Sada ce pokazati svoje pravo lice i to da ste mu bili samo trofej.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2