ZAMISLI ZELJU, pa izaberi jednu sliku:Jedna je znak da ce se ona OSTVARITI POCETKOM GODINE!

ZAMISLI ZELJU, pa izaberi jednu sliku:Jedna je znak da ce se ona OSTVARITI POCETKOM GODINE!

21. prosinca 2023. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Zelja koju si zamislio nije pretjerano velika, jer i ti si osoba koja je mnogo skromna. Nikada nisi zelio pretjerano mnogo, jer ti znas da cijenis svaku mrvicu svoje srece. Zahvalan si na onome sto si postigao do sada, i naravno mnogo ponosan na sebe. Jedna zelja je uvijek bila dio tvog zivota, upravo ova sto si je zamislio.Mada se mnogo  trudis da postignes nesto u svom zivotu , ovu zelju nisi mogao sebi ispuniti. Mada je ta zelja uvijek bila dio tvog zivota, ona je na zalost so sada ostala samo pusta zelja.

Pocetak godine donosi ti veliku srecu, jer ova zelja koju si zamislio ce se napokon ostvariti. Ti nikada nisi presto da vjerujes da ce se ta zelja ostvariti. Uvijek  si vjerovao da cete sreca pogledati, i tvoj osjecaj te nije prevario. Veliki si optimista koji zeli da vjeruje da ce ga dobro pogledati, i tu si bio u pravu. Pocetkom godine dolazi do ostvarenja tvog najveceg sna, jer tvoj zelja pocetkom godine postaje stvarnost. Niko sretniji od tebe nece biti, jer tebi ce poci za rukom da ostvaris svoj najveci san. Uskoro je vrijeme za najvecu srecu do sada.

 

SLIKA BROJ 2

Ti si osoba koja je uvijek znala da se izbori za sebe. Nikada nisi ocekivao da se dese neka cuda u tvom zivotu. Za sve sto si postigao morao si dobro da se potrudis, i tebe zivot nije nikada samo mazio. Velika zivotna iskusenja, ali i razocarenja su iza tebe. Zelja koju si zamislio je skromna, ali slika koju si izabrao otkrova da ces ti morati sam da se potrudis da tu zelju ostvaris.

Moguce je da ce se u tvojoj daljnoj buducnosti ova zelja sama ostvariti, ali do tada ces morati da se potrudis da je ti ostvaris. Pocetkom ove godine tvoja zelja se na zalost nece ostvariti, ali nikada se ne zna kada hoce. Sigurno je da ce tvoja zelja postati stvarnost, ali pocetkom nove godine  sigurno nece. Pred tobom su jos razni izazovi sa kojima se moras suociti, i ti ces  na kraju ipak biti sretan covijek.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2