KARMA NAGRADJUJE ove zodijake jer u OVOJ GODINI su bili samo  DOBRI!

KARMA NAGRADJUJE ove zodijake jer u OVOJ GODINI su bili samo DOBRI!

24. prosinca 2023. 0 By Maja

Pred pvim znacima je sreca o kakvoj nisu mogli ni sanjati. Pred njima su desavanja koja ce ima omoguciti da ostvare sve svoje snove. Njih larma nagradjuje za njihovu dobrotu koje se nikad nisu odrekli.

OVAN

Vi ste zodijak plemenite duse koji je uvijek pokusavao da pomogne drugima i kada je njemu bilo najteze. Mnogo problema je iza vas, ali vi nikada niste zeljeli da sumnjate u svoju srecu.Vi kada nekome cinite nesto dobro, ne ocekujete nista zauzvrat. Vi ste zodijak koji je uvijek zelio srecu, ali vama ta sreca nije uvijek bila naklonjena. Mnogo problema je iza vas, ali vi nikada iste prestali da pomazete drugima jer ti je tako u vasoj prirodi. Vi ste jedne dobra dusa koja je uvijek zeljela samo dobro i koja se nikad nije osvrtala na misljenje drugih. Mnogi vam kazu da ste naivni jer previse cinite za druge, mada cesto nemate dovoljno ni za sebe. Ali vi se ne mijenjate, vi ste vjerni sebi bili i ostali. Veliki ste humanista koji pokusava da svakome izmami osmjeh na lice. Jer koliko god i vama ne islo onako kako treba, vi uvijek vidite i ljude kojima je mnogo gore nego vama.

Vi ste zodijak koji je uvijek morao da se bori za svoju srecu jer vi ste posebni, bili i ostali.

Karma prati svaki vas korak jer pred vama  su desavanja koja ce vas mnogo iznenaditi. Karma ce vas nagraditi sa najvecim poklonom kakvom se niste mogli nadati. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti velike  novcane dobtike koji ce vam samo veliku srecu donijeti. Vi cete biti sretni kao nikada do sada, jer pred vama je sreca kakvu ste uvijek zeljeli. Vi cete imati sreec kao malo ko drugi, jer ove godine ste cinili mnogo za druge. Stize vrijeme kada ce karma uciniti nesto i za  vas, jer vi ste tu srecu iskreno zasluzili.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2