Rakovi ce podrzati odluku srca, Ribe od tuge do srece, Bikove muce troskovi…

Rakovi ce podrzati odluku srca, Ribe od tuge do srece, Bikove muce troskovi…

24. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Vasa vera u ljubav ce da bledi, i bicete obeshrabreni.Racunacete da ste mnogo hrabriji, ali cete sami sebe da iznenadite.  Nije vreme za uzbunu, ponasajte se korektno, i budite ono sto jeste.Ili ojacajte vezu, ili je prekinite.

 

BIK

Vasa osecanja su uglavom zamrznuta i sto se tice emotivnog polja, bar za sada. Zelite  da se okrenete nekim drugim stvarima i da se nista ne desava. Okrenite se nekim poslovnim planovima i kako da zaradite za troskove.

 

BLIZANCI

Vasi prolemi su isli iz dana u dan i samo su se talozili. Sada osecate da ste  u bezizlaznoj situciji i u problemu koji necete lako resiti. Vreme je da se date akciji i da zapnete da postignete zapustene obaveze.

 

RAK

Od vas se ceka da budete verni svojoj sreci , i da idete za njom, sledeci je. Nekoga volite tajno i vreme je da se izborite za tu ljubav. Vise ne mozete da krijete i da cutite, i sledicete odluku srca da toj osobi i pridjete.

 

LAV

Ne znate sta vam je ciniti, ali se morate izraziti  i izjasniti.Barem ste duzni da svoja osecanja i zelje pokazete jednoj osobi. Zato nemojte oklevati  da  pokazete osecanja onoj kojoj su i namenjena.Ne gusite reku u sebi.

 

DEVICA

Vasa ljubav ce da bledi, a sa njom ce i vase saznanje da je uskoro kraj. Vreme je da se  snadjete i da budete  jaki i odlucni.Ono sto je tu, tu je, i tu nema sta da se nadate boljem. Bolje je da prihvatite dobar kraj, nego da odrzavate losu vezu.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2