Za tri dana KARMA DOLAZI po svoje! Kojim  znacima?

Za tri dana KARMA DOLAZI po svoje! Kojim znacima?

24. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Vasa dobrota bi trebala biti nagradjena. Skoro da ste se predali da ce vam za dobro, biti uzvraceno i dobro. Karma ce svakome vratiti svoje, a i vama ce u ova tri dana doneti prelepe stvari i desavanja.

 

BIK

Od vas se ceka  da se malo pokrenete i da se okrenete ka necemu. Vreme je da budete malo odgovorniji i da pokazete bar malo zrelosti. Ono sto ste do sada pokazali, nije bas za pohvalu.

 

BLIZANCI

Imali ste lep period koji vas je poneo, i sada cete se osecati bolje. Dugo ste imali neplanirane troskove, i bili ste u dilemi stada radite. I bilo je vreme za malo predaha, pa cete imati lepe dane.

 

RAK

Tuzni i usamljeni, osecate se neshvaceno od strane mnogih. Zato ce mnogi  da se ogrese o vas, ali neka.Ni njihova sila i inat nece  trajati do veka. ZZivotno pravilo vazi da cete se smejati vi, kad drugi budu plakali.

 

LAV

Ne znate kako da pokazete  da vam je stalo do jedne osobe. Cak i jeste sigurni u jednom momentu, pa se onda pocnete preispitivati. Vasa je tuga  puna neceg cudnog, jer niste svesni da li ste reralni uli preterujete.

 

DEVICA

Cinite sve sto mozete i vreme je da se neke stvari okrenu u vasem zivotu. Vama ce se pribliziti jedan lav, a vi cete biti iznenadjeni njegovim predlozima. Od vas se ceka da budete od akcije, a nikako lenji i neazurni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2