Kome sledi TOPLA ZIMA jer ce se neki ZALJUBITI…

Kome sledi TOPLA ZIMA jer ce se neki ZALJUBITI…

19. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

I ne slutite da vas ceka  mnogo promena i bolja desavanja. I u vasem  zivotu ce se poceti desavati nove promene, ali svakako na bolje. Vreme je da se okrenete u pronalazenju  lepsih zivotnih zelja.

 

BIK

Vreme je da konacno pronadjete sebe, jer ste odavno sebe izgubili. Osecate kao da ste ostali u proslosti, a samo ce vase bice tek prisutno u sadasnjosti. Konacno je vreme da vas jedan lik vrati u sadasnjost. iz proslosti.

BLIZANCI

Ne znate sta vas ceka, ali se nadate da cete se snaci.  Ipak prizeljkujete da vas jedan jarac pocxasti paznjom. Kako uvek biva, bice to nweko sasvim drugi. Uvek nas vole neki drugi, dok  zelimo blizinu samo jedne osobe.

 

RAK

Vec ste se sredili  po pitanju osecanja, i sada se osecate voljeni. Vreme je da se svi upoznaju sa srecom u vasem srcu i da je delite.Da budete od onih koji ce se  truditi da svoja osecanja drze u normali i da neguju svoju ljubav.

 

LAV

Vi ste vec imali jednu zimsku ljubav koja se nije slavno zavrsila. Sto bi se reklo, nije potrajala. Sada pred dolaskom zime zelite da budete onaj stari, opusten i pun zivotne radosti.  Vracaju vam se bolna secanja.

 

DEVICA

Vas partner je tesko  podneo  vase teme koje vas prate u zadnje vreme. Od vas se ceka da ne mucite ni jedno, ni njega, ni sebe. Ove dane iskoristite da olaksate obomu i da probate da nadjete zajednicke teme.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2