Narednih deset dana slede OBRTI na kakve niste racunali!

Narednih deset dana slede OBRTI na kakve niste racunali!

20. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Zelite da se mirite sa osecanjem koje vas nosi. Od vas se ceka da postanete mnogo  jaci i da svoju ljubav usmerite.Vreme je da vase srce bude jako i da se  okrenete u smeru dolazece srece.

 

BIK

Sve vas podseca na staru ljubav i vase srce zeli da ozivi proslost.Prosli su meseci i vreme je da se okrecete sadasnjosti. Nemojte da zivite od proslosti koja vas muci, no vreme je za nove i lepse dane.

 

BLIZANCI

Konacno ste iskoristili  prethodne dane da okrenete u svome smeru. Od  vas neko zeli da mu budete u sluzbi, a vi to necete hteti. Ako ste do sada i bili, vreme je da to i prekinete.

 

RAK

Da ste malo stalozeniji, sve bi bilo drugacije. Vase ishitrene reakcije ce i ovih dana da donesu  nove  zavrzlame i nesporazume. Vreme je da se snadju  oni kojima smetaju vase reakcije.

 

LAV

Imacete odredjene stavove ovih dana i necete nikome dozvoliti da se mesa. Praticete svoje stavove i drzacete se njih, pa ko vas voli, volece vas i dalje. Jedan ce bik da se mnogo petlja, a vi ga usmerite da se bavi svojim poslovima.

 

DEVICA

Slede dani koji vam  nose pretparaznicno raspolozenje. Vreme je da se srede vase misli, i ad malo i sami osecate dolazece dane. Jedan  vas strelac voli, a vi se poonasate kao da to i ne vidite. Opustite se!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2