Pred ovim znacima je POMIRENJE sa OSOBOM kojoj su ZAUVIJEK zeljeli OKRENUTI LEDJA!Ali  SUDBINA im pruza DRUGU SANSU!

Pred ovim znacima je POMIRENJE sa OSOBOM kojoj su ZAUVIJEK zeljeli OKRENUTI LEDJA!Ali SUDBINA im pruza DRUGU SANSU!

19. prosinca 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je pomirenje sa osobom koja im znaci mnogo u zivotu, mada to nece rado priznati. Nesuglasice iz proslosti su razorile jedno divno prijateljstvo, ali sudbina im pruza priliku za pomirenje. Da li ce tu priliku znati iskoristiti?

OVAN

Vi ste zodijak koji zaita ima plemenitu dusu. Uvijek ste bili na strani dobrote jer vi ste zodijak u cijem zivotu za zlobu nema mjesta. Iskreni ste, uvijek bili i ostali. Pored svega vi ste i prijatelj kojeg neko samo moze pozeljeti. Vi za svoje iskrene prijatelje cinite sve jer vama je jako bitno da vi na te ljude gledate kao na porodicu.

Uvijek ste tu jedni za druge jer prijateljstvo je za vas nesto posebno, to su osobe koje vam daju snagu i kada vam je najteze. Nemate previse prijatelja, ali one koje imate cuvate i postujete kao i oni vas.

Ali jedna osoba koju ste smatrali svojim najvecim prijateljem je napravila jednu gresku koju joj do danas niste mogli oprostiti. Mada se je vas bivsi prijatelj mnogo zbog svoje greske pokajao, vi  niste mogli da predjete preko nekih desavanja.

Ali nikada niste prestali da mislite na tu osobu jer to je bio jedini prijatelj kojem ste slijepo vjerovali. Pored svih ostalih on je bio vas najbolji prijatelj. Njegove greske mu niste oprostili, ali sudbina vam uskoro pruza priliku da obnovite to prijateljstvo.

Osoba koja vas je mngo razpcarala, mnogo se je pokajala, i pruzit ce vam ruku pomirenja.

Vi ste u dusi mnogo dobra osoba koja ce prihvatiti pomirenje jer prijateljstvo je za vas nesto posebno. Mada ne prelazite preko nekih gresaka, bicete misljenja da ta osoba zasluzuje jos jednu sansu u vasem zivotu. Pred vama je pomirenje sa osobom koja vama uprkos svemu sto se je desavalo znaci mnogo.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2