Utorak ce biti dan za SRECNE LJUBAVI…

Utorak ce biti dan za SRECNE LJUBAVI…

19. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Namerili ste se da  pruzite sansu jednoj osobi i to cete uciniti danas. Vise necete imati razloga da bezite, niti  da glumite suprotno. Vec ste se sredili po pitanju osecanja i ono sto osecate morate danas i pokazati.

 

SKORPIJA

Niste ni svesni  sta se zbiva i sta je ono sto vas moze snaci. Zakleti ste na slobodnu volju, i da necete vise dozvoliti nikome da vas povredi.Dok zelite ostati slobodni, za vas ce se neko vezati.

 

STRELAC

Konacno da mozete da se resite na odredjene stvari.Dugo ste krili osecanja ali vise necete.  Prici cete jednoj osobi i reci da vam je u srcu. Priznace vam da oseca isto, pa ce ovo biti dan srecnih ljubavi  i za vas.

 

JARAC

Imate nekih obaveza koje nece moci da cekaju. Mada cete se truditi da sve zavrsite kako i treba, necete zapostaviti partnera. Bas zato cete danas biti i obradovani i iznenadjeni. Zna se od koga, partner vam vraca ljubav za ljubav.

VODOLIJA

Neka vas niko ne pravi naivnim, jer takvi zaista niste. Pre bi se moglo ocekivati da se vi tako pohodite.  Neko vrlo blizak ce vas  pokusati da navede na nesto lose. Danas budite oprezni, a skontacete i zasto! Vreme je da se distancirate od jedne osobe.

 

RIBE

Otkricete osecanja prema jednoj vodoliji i to je ono sto ce vas poneti. Vreme je da se okrenete u smeru dolazece ljubavi i bicete  njome i poneti. Mozda ce vas neko jako veseliti, jer ce vasa osecanja da pocnu da se sire i rastu, kao reka.  Okrenite se iskrenoj sreci koja sledi.

 

 

Stranice: 1 2