Jednom znaku ce uskoro da se ostvari najveca zelja,a drugi da dodje do cilja…

Jednom znaku ce uskoro da se ostvari najveca zelja,a drugi da dodje do cilja…

22. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN:

Mada uspevate resavati probleme, nikako da ih se resite.  Namecu vam se sami od sebe.  Uporni ste da istrajete u svemu, ali ce vas ljubav uznemitriti. Ovih dana ce vam ona biti jedini problem.

 

BIK:

Niste nikada slagali ili ste vrlo vesto izbegavali odgovor. Partner uporno pokusava da otkrije jeste li ga slagali. I mada cete biti mudri, moracete prizanti da ste slagali Bas onda kada ste rekli da ga ne volite a srce vam je peklo od bola.

 

BLIZANCI:

Vreme je za velike promene i sami cete ih uciniti. Sada je red da okrenete novi list i da pokazete da ste spremni. Mora se i partner isto tako odvaziti. I tako odvazan, prikljuciti se vama i vasim  planovima.

 

RAK:

Vasa je ljubav i veca i jaca od vecine ljubavi oko vas.  Vas partner ne zna to da ceni ali ce to znati da cene svi ostali.  Moracete da mu pokazete da necete  dugo biti strana koja trpi.  A sada je red da se izjednacite sa partnerom.

 

LAV:

Onaj ko vas je zaveo, poneo se tako lose prema vama. Pokvario je vasu emotivnu vezu, i posle vas ostavio. Tako cete izgubiti na sve strane, pa cete se gorko kajati. Vase kajanje ce stici kasno, nece vam partner moci oprostiti.

 

DEVICA:

Vas ce neko pokusati da odvrati od vaseg nauma.  Planirate nesto da se  ostvarite u necemu ali necete uspeti. Jedan  lazni prijatelj ce vas pokusati da odvrati od neceg sto ste skoro ostvarili. Moracete da se okrenete od njega i kazete da ste ga prezreli.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2