Ovim znacima stizu NAJLJEPSA DESAVANJA kojim se nikad nisu prestali nadati!

Ovim znacima stizu NAJLJEPSA DESAVANJA kojim se nikad nisu prestali nadati!

29. rujna 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima su promjene koje ce im donijeti veliku srecu. Njima ce u zivotu sve da krene samo na bolje. Na poslovnom ali i na polju ljubavi sve ce da im krene onako kako su zeljeli i kako su se nadali da ce biti.

 

BIK

Dragi bikovi mnogo truda ulazete u svoj posao. Mnogo toga zapustate kako bi ostvarili sto bolje poslovne rezultate. Vasa porodica je pozeljela da provede vremena sa vama jer ste vi zaista mnogo poslovno odsutni. Nikada vi ne zaboravljate na drage ljude, ali upravo zbog njih se toliko borite.Zelite bolju buducnost za sebe i za svoju porodicu.

Uskoro cete moci provesti zajednickog vremena koliko vam dusa zeli. Vi cete dobiti jednu vecu sumu novca, koja ce vam omogucitit veliki luksuz. Vas najveci luksuz je slobodno vrijeme koje mozete provesti sa ljidima koje volite. Uskoro cete pored svega toga imati i novce kako bi sve to sebi priustili.

 

LAV

Dragi lavovi, pred vama je sreca kakva se rijetko moze opisati. Do sada ste se borili sa velikim problemima, ali sreca ce uskor da pokuca na vasa vrata, Na poslovnom polju vise ce da vam podje za rukom. Nikda niste gubili dnadu u svoju srecu, pa tako to niste cinili  ni kada vam je bilo najteze. Vi ste veliki borac, koji je naucio da se izbori sa svakom tugom. Vasa sreca uskro kuca na vasa vrata.

Pred vama je jedan period u kojem ce vam sve polaziti za rukom. Koliko srece imate, uskoro cete se sami uvjeriti. Nikada vam nije bilo bitno koliko novac imate, jer vi niste osoba koja trci za novcem. Ali uskoro cete imati vise novca nego sto se to ikada mogli zamisliti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2