Zanimljiv test licnosti:Izaberi pismo saznaces nesto o sebi…

Zanimljiv test licnosti:Izaberi pismo saznaces nesto o sebi…

20. prosinca 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI PISMO BROJ JEDAN:

Ako ste izabrali prvo pismo, vama je vijest nebitna. Vi se trudite da vrijedno radite.  Ono sto zelite postizete sa svojim vrijednim rukama. Znate da samo tako mozete i nikako drugacije. Vama nikada niko nije pomagao. Niste se ni uzdali u pomoc bilo ciju. Ono sto su vam pomogli vasi roditelji, to je bilo sve. Vaspitani ste da budete odgovorni, ozbiljni, pa ste tako stvorili i osobinu odlucnosti. Sve sto zelite je vrlo realno. Niste od onih koji se zanose snovima koji su nerealni. I onim sto je neostvarljivo.

Bas iz tog razloga vi ste se odlucili za prvo pismo. Cisto iz znatizelje. NIkakve vijesti ne ocekujete. U ispunjenje zelja ne vjerujete bez truda i znoja. Mnogo ste ga prolili dok ste stekli to sto imate.

Ipak, pismo vam otvara polje radosti. Imacete drage goste, prijatelje iz djetinjstva. Smatrate ih rodbinom, mada niste rod. Ali ono sto ste prosli od dijetinjstva do danas, je zivot. Zivot pun trnja iruza, uspona i padova. Jedni ste druge dizali iz pepela, gradeci ponovo zajednicke snove. To je mladi bracni par, cija je ljubav potekla iz toga vremena.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2