CETVRTAK mnogima okrece sve naopacke, MOZDA I VAMA?

CETVRTAK mnogima okrece sve naopacke, MOZDA I VAMA?

21. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Nemate velike sanse da se radujete i da ovaj dan podje kako treba. Ocekujete da sve podje po vasem, ali nece vbas ici tako glatko. Srce ce vas upozoravati da se okrenete boljim resenjima, i novim koracima.

 

BIK

Uzdajte se u svoju snagu i svoje sposobnosti, a ne u druge.Morate se povesti ka boljim  koracima i odlucnijim stvarima. Vreme ce vas povesti  ka nekim resenjima, ali ce za ovaj dan samo da budu trenutna, a ne trajna.

 

BLIZANCI

Vasa je paznja uglavnom svedena na licni interes. Ovaj dan biste trebali biti malo obzirniji prema jednome raku. Vreme je da se malo okrenete i ka onome ko vas voli. I on ce biti okrenut samo vama.

 

RAK

Srce vam kuca zarom koji vas vodi jednoj osobi i nadate se da cete  uspeti.Vasa ce vas ljubav voditi i danas se nadate da ce vas dovesti voljenoj. Od vas se ceka da budete otvoreni i da pokazete sta osecate.

 

LAV

Osecate da ste krivi, ali verujte da niste ni malo. Za ono sto se desilo jeste krivi oboje, ali ste vi bili tolerantniji. Morate naci  nacina da ozbiljno porazgovarate u svemu. Ako vam ne dozvoli, znajte da vise nemate o cemu da pricate.

 

DEVICA

Konacno se ponasate zaljubljeno i vreme je da danas priznate osecanja. Svima oko vas je  jasno sta vas ceka i da ste  ludo zaljubljeni. Gledajte da osecanja priznate i da se zna sta  vam je ciniti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2