CETVRTAK mnogima okrece sve naopacke, MOZDA I VAMA?

CETVRTAK mnogima okrece sve naopacke, MOZDA I VAMA?

21. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Zeleli ste da se priblizite jednoj ribi, ali cete danas biti razocarani. Kada ste mislili da ce sve ici lako, okrenuce se naopacke. Taman kad se resili da joj pridjete, neko ce vam je drugi  preoteti ispered nosa.

 

SKORPIJA

Cekali ste dugo vremena da se resite na jedan otvoreni razgovor. Ovaj dan ce biti prava prilika da ga obavite, ali ce da krene naopako. Verujte da nece krenuti u zeljenom smeru. Nadate se pomirenju, a izbice jos jedna svadja.

 

STRELAC

Gusi vas osecaj tuge i vreme je da je kanalisete.Danas cete moci da se sredite i da razmislite dokle. Proslost ne mozete promeniti,  ali buduce dane mozete  usmeriti u boljem  toku. Pocnite od ovog dana.

 

JARAC

Vi ste reseni da pratite jednu ribu, i odavno to i cinite. Danas je vreme  da se okrenete  boljim stvarima i da joj pridjete. Bicete konkretni  i jasno znati sta zelite. Pridjite joj i recite sta osecate.Nema vise oklevanja  i cekanja, danas cete svoja osecanja na sunce.

 

VODOLIJA

Ljuti ste na jedan odredjen nacin, a sada  ne znate kako da se ponasate.  Manite se svoga ponosa i pustite da vas vodi cisato osecanja ljubavi. Pustite  da vas vodi srce a ne razum, i od danas vladajte tako.  Vreme je da pogazite sve lose.

 

RIBE

Neko vas je zavoleo jako, a ne znate da vas voli vise osoba. Mnogi se trude da  vam se dodvore i da vam osvoje srce. Budite spremni da se vasa ljubav ostvari  onako od srca. Od svih koji vole vas, i zele vasu ljubav, vi odaberite onog za kime vam kuca srce.

Stranice: 1 2