Jednom znaku krecu promjene, moguce je da ce dobiti sve ono sto zeli kada je emocija u pitanju…

Jednom znaku krecu promjene, moguce je da ce dobiti sve ono sto zeli kada je emocija u pitanju…

21. prosinca 2022. 0 By Maja

VAGA

Stizu vam promjene koje vam nece lako pasti. Sa voljenom osobom dolazi do problema jer velika ljubomora ce da vlada u vasoj vezi. Ljubomora ce dolaziti sa vase strane sto ce vas natjerati da donesete neke promjene u vasu vezu zbog kojih cete poslije zaliti.

 

SKORPIJA

Velika ljubavna sreca vas nece pratiti tokom praznika, ali to vam nece mnogo smetati. Pred vama su desavanja koja ce ponovo dovesti do nesuglasica sa voljenom osobom, ali kao da ste se navikli na to. Morate nesto da promjenite jer vas partner zeli da se malo vise borite za vasu vezu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRIJELAC

Ljubavna sreca vas prati jer u danima praznika sve ce biti onako kako ste vi to zamisljali.  Napokon cete po pitanu emocija dobiti sve sto ste zeljeli jer pred vama je sreca samo takva. Neko ko vam mnogo znaci priznaje vam da vas voli.

 

JARAC

Vi cete sa svim desavanjima koja ce biti pred vama samo za srecu znati. Pomirenje sa osobom koju mnogo volite je pred vama jer ljubavna sreca napokon kuca na vasa vrata. Dugo ste se tom pomirenju nadali,  napokon cete samo za veliku srecu znati.

 

VODOLIJA

Vi cete biti zadovoljni jer pred vama je ljubavna sreca koje se niste zeljeli odreci. Sa voljenom osobom postizete sve sto ste zeljeli jer pred vama su praznici ispunjeni srecom i radosti. Vi cete biti samo sretni jer pred vama je period u kojem vlada samo ljubav.

 

RIBA

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti predivne trenutke sa voljenom osobom. Nesuglasice iz proslosti padaju u zaborav jer pred vama je sreca koja ce vam znaciti mnogo. Bicete sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama .

Stranice: 1 2