Ribama odluke,Skorpija u svadji,Lav uskoro srecan…

Ribama odluke,Skorpija u svadji,Lav uskoro srecan…

23. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se opredelite za neke stvari i da vam bude bolje. Vec je jedan dan  dovoljan da nacinite odredjene korake. Tako malo ce biti dovoljno da se krene boljim tokom i da budete od koristi nekome ko vas voli.

 

BIK

Niste ni svesni da cinite velike greske prema bliznjima. Izmedju ostalih i prema nekome ko vas voli  vise od zivota. Mozda niste svesni da  je ovo vasa prva  prilika da ispravite stvari i da ih vise nece  biti.

 

BLIZANCI

Idete za obavezama, ali vas neko prati.Jedan rak vam nikako ne da pardona, niti zeli da vredi manje od vas. U svemu zeli sa vama biti ravnopravan, pa i u obavezama.

 

RAK

Vreme je da se okrenete jednom ovnuali samojos ovaj put. Necete ga moliti za ljubav, ali zelite jos jednom da se okusate. Ako vam ne da paznju, okrenucete se i otici, znajuci da ste pokusali sve sto je bilo do vas.

 

LAV

Vreme je za nove stvari i da se od vas  okrene  sve lose. Sami cete pokusati sve svoje korake da ucinite i da sebe dovedete cilju. Neka vasa sreca kroci u vas zivot i uskoro pocne da  blista u vasoj okolini.

 

DEVICA

Gde god bvi, tu i  jedna nezna osoba a da se niste pitali zasto. Kao da ste slepi kod ociju, vase srce kuca od  znatizelje. Vreme je da skontate da   je tu zbog vas i da zeli u vase srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2