Naredni dani nose PROMENU SUDBINE nekim znacima…

Naredni dani nose PROMENU SUDBINE nekim znacima…

22. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Bez vas se jedan znak  ponasa izgubljeno i beznadezno. Vi mu dajete snagu i volju u zivot, koji bez vas ne zeli da zivi.Mozda je sada pravi cas da prihvatite sta vam se nudi, i da se vasa sudbina menja iz temelja.

 

BIK

Bunite se vec duze vreme i pricate sve ono sto biste zeleli.Vase se ponasdanje menja iz dana u dan, a vase raspolozenje je sve gore i gore. Ne vredi da vise pricate i kujete planove, vec predjite sa reci na dela.

 

BLIZANCI

Imali ste jedan bolji period, a sada je jasno da nastupa daleko losiji. Bilo vam je lako navici se na bolje, a kako sada da se naviknete na gore? Sledi daleko losiji period a vi cete se tesko naviknuti da prihvatite lose okolnosti.

 

RAK

Vasa situacija je ono sto se mora sabrati i naci neki nacin da je malo popravite. Neko ce od vas zahtevati da se odmah izjasnjavate po pitanju osecanja i daljih planova. Vase nastojanje da se sredi sve kako valja, urodice  plodom.

 

LAV

Vasa ljubav ce da pobedi  i da konacno nadje  svoj put. Od vas se ceka da savladate jos neke sitne prepreke koje slede. Da ih vise nece biti, ne znaci, ali svakako cete se izdici iznad svih. Od vas se ceka da pokazete da cete i moci i znati.

 

DEVICA

Vase srce kuca u cilju resavanja  dileme u koju ste zapali. Vreme je da se srede vase nedoumice i da ih pokusate resiti na najbolji moguci nacin. Uspecete u necemu posebno  lepom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2