Slede brojna praznicna iznenadjenja:Susreti, avanture, svadje i raskidi…

Slede brojna praznicna iznenadjenja:Susreti, avanture, svadje i raskidi…

22. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Nemate sta zamerati jednom biku sto vas gleda. Svesni ste da izgledate privlacno, ali vi nade necete davati nikome. Onaj ko zeli da se bori da osvoji vase srce, mora dati sve od sebe.

 

BIK

Zapasce vam za oko lepi ovan, ali  morate sami uciniti sve. Ukoliko zelite njegovu blizinu, sami morate da se izborite za njegovu paznju. Sta ce dalje biti, zavisice od vaseg truda, jer nista nece samo od sebe.

 

BLIZANCI

Volite kada vas hvale, a jos vise kada ste u centru paznje.Zato cete se truditi da sve vise pokazujete svoje vrednosti. Zelite da se vase srce obraduje u danima koji slede.Sledi vam nesto prelepo.

 

RAK

Vi ste zadovoljni svim sto je iole povoljno, jer ste jako sromni. Mozda ce sada da vase srce doceka jedan prelepi susret.Bicete jako iznenadjeni  onim to sledi, a to ce vas vinuti u visine. Vreme je da se radujete.

 

LAV

Bicete prijatno iznenadjeni i vreme je da se radujete. Susret koji vas ceka bice susret sa jednom srodnom dusom. Vreme je da zelite da produbite novo poznastvo i da  se zna  da cete u njemu otkriti novu ljubav.Bice to nesto novo.

 

DEVICA

Puno ste se predali jednoj losoj situaciji i niste svesni sta vas ceka.Ako je samo svadja, to ce biti nesto sto se moze resiti. Zasto se resiti da prihvatite sta je tu, umesto da se borite? Predajom i gubitkom volje necete nista resiti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2