Dani pred vama bice puni zavrzlama i neocekivanih reakcija…

Dani pred vama bice puni zavrzlama i neocekivanih reakcija…

23. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Neko zeli da vam bude drug i tako se i ponasa prema vama. Pomaze vam u svemu, tesi vas i odavno vam je rame za plakanje.Od vas se ocekuje da budete ponosni, ali vase srce zeli vise. Vase drugarstvo prerasta u ljubav!

 

SKORPIJA

Imate vise srece no pameti, pa cete losu situaciju da okrenete u svoju korist. Od vas se ceka da pokazete  da ste uspeli da se izvucete iz lose situacije. Tek cete otkriti i ko je zasluzan za ono sto vas je spaslo.

 

STRELAC

Vec ste se snasli za ono sto vas je zanimalo, ali danas zelite da okusate srecu. Vreme je da znate i kakva osecanja leze na drugoj strani. Ako se jos jednom uverite da  je vasa ljubav iskrena, zasto da duljite vezu? Ozvanicite je!

JARAC

Sami ste sebe doveli u zavrzlame  i zamrsili ste svoju emotivnu situaciju. Sta je ono sto mozete da uradite i kako da raspetljate sve sto se zakomplikovalo. Nemojte oklevati, pokazite da ste svesni gresaka i da ih morate ispravljati.

 

VODOLIJA

Previse ste tvrdoglavi i suvise ponosni da pustite drugima na volju.Zelite da sve bude po vasem, i ne date nikome za pravo.Tako cete da uvredite jedno bice koje vas voli.Ono se oseca manje vrednim kad se tako ponasate, pa menjajte nacin.

 

RIBE

Samo jos danas i nikad vise zwelite da pokusate srecu sa nekim. Oboje slutite da je kraj neminovan, ali zelite dati sansu oboje.Verujte da cete imati neocekivanu reakciju, jer cete se jos jednom pogledati oci u oci. I svi nesporazumi medju vama bice zaboravljeni.

Stranice: 1 2