Izaberi novogodisnji UKRAS i saznaj gde cete ZABLISTATI uskoro – na ljubavnom ili radnom polju?

Izaberi novogodisnji UKRAS i saznaj gde cete ZABLISTATI uskoro – na ljubavnom ili radnom polju?

23. prosinca 2022. 0 By Lala

Novogodisnji ukrasi su uvek znaci dolazecih svecanosti, praznika i slavlja.  Vreme je za bolje dane, za veselije dogadjaje i malo bolje raspolozenje.Cesto nista od toga ne zavisi samo od nas, ili od nas ne zavisi nimalo. Mozda bi i sami birali sta hocemo i sta su nam zelje, zeleci da na tom odredjenom polju zablistamo  i blistamo.

Vreme je  da se vase srce snadje i da se izbori za cilj, ako ne ranije, sada pred praznike. Ako zelite zablistati uskoro, vi izaberite jedan ukras i saznajte hocete li stvarno zablistati. I na kojem polju?

AKO STE IZABRALI NOVOGODISNJI UKRAS BROJ 1

Vi koji ste izabrali ovaj novogodisnji ukras, zelite da se uskoro vise trudite. U svakom slucaju cete morati da se trudite mnogo vise, ali i izborite za nesto vama vazno. Vreme je da se vasa osecanja osvetle sansom da uspete u svome naumu. Da priznate da se jedno drugarstvo pretvorilo u ljubav.

Imate u blizini osobu koja vam je uvek tu u blizini  i  skoro uvek na usluzi. Ta osoba vam se nasla u nevolji u mnogo cemu, i mnogo puta. Skoro da je uvek tu, da vam pomaze, tesi vas i da vam je cesto uteha i rame za plakanje.

Zanimljivo  da nikada niste presli tu granicu drugarstva i poverenja koje jedno drugome dajete. Jos je zanimljivije da  se nikada niste zapitali otkuda da vam se uvek nadje u blizini, i zasto to cini?

Razlog postoji, i to je ljubav sa njegove strane.Voli vas, ali ne zeli da okrnji vase nezno prijateljstvo, niti da rizikuje da izgubi vase poverenje.Vas ukras je plave boje i jasno ukazuje  na nadu koju on gaji u srcu. Nadu da cete shvatiti da vas voli, da zeli da mu budete ljubav i ceo svet.Vreme je da zablistate u ljubavi uskoro.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2