Prvi dan vikenda nekome donosi neslucenu srecu!

Prvi dan vikenda nekome donosi neslucenu srecu!

23. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se zna sta vam je ciniti. Prvi dan je vikenda i nadjite sebi sta vam milo. Ne dozvolite da vam propadne ovako lep dan i da ne znate sta, ni kuda.

BIK

Ne znate kako da porebrodite sledece dane i bojite se.Niste vicni da resite neke probleme u koje ste zapali licnom voljom. Bolje receno, niste ih zeleli, ali ste gresku pocinili svesno.Vadite se iz problema kako znate.

 

BLIZANCI

Vasa  zelja je da malo odmarate, ali necete moci. Imacete neke druge preokupacije, pa cete se zabaviti njima. Vama to necve biti tesko, jer znate da sledi ono sto najvise volite. Novcana nagrada.

 

RAK

Za vas retko kada da postoji  vreme odmora, ali gledajte da to bude ovaj dan. Imacete iznenadne goste, pa gledajte da se odmorite, i opustite.  Malo druzenja i smeha, dobro ce vam doci da se opustite od svega.

 

LAV

Ne znate sta vas ceka i sta je ono cemu se mozete  nadati.Srce vam je puno i vreme je da se ono i oporavi. Nadajte se lepom raspolozenju i pozitivnoj energiji koja ce vas poneti. Taman da zaboravite na sve lose, makar jedan dan.

 

DEVICA

Imacete svoje  planove za ovaj dan ali biste morali da ih sprovedete. Gledajte da se nadjete  na putu jednoj vagi koja vas zeli zaobioci. Osecate da cete imati  nesto da joj ispricate, a mislite da  ce i ona imati sta vama za reci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2