Prvi dan vikenda nekome donosi neslucenu srecu!

Prvi dan vikenda nekome donosi neslucenu srecu!

23. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Osecate ogromnu simpatiju prema jednoj devici. Nikako da se sretnete i da jedno od vas  iskaze sta vam je  na srcu.Vreme je da  se danas konacno srtetnete i da jedno drugopogledate u oci. Bicete srecnik dana.

 

SKORPIJA

Nema sumnje da se ostvare vase  misli jer vi sto naumite i uradite. Danas  je vas dan i nema nimalo sumnje da ce sreca  biti na vasoj strani. Ova subota moze da bude dan kada cete doci do svog cilja.

 

STRELAC

Vazno je da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto zelite. Moramo reci da nema sumnje da vas neko voli i da postoji neko ko je spreman da vam se nadje u nevolji na svaki nacin…

 

JARAC

Subota koja je pred nama ce doneti ono sto zelite. Vi ste jako dugo cekali na to ali moramo da naglasimo da je sve moguce u danima koji su pred  nama. Uz malo srece ce sve biti moguce.

 

VODOLIJA

Ljubav je vama na prvom mestu ovog dana. Iskreno zelite da imate nekoga na koga se mozete osloniti. Uz samo malo srece ce cuda biti moguca i vazno je da idete ka svom cilju.  Vi ste neko ko mnogo voli i ko je jako iskren. Sada su cuda moguca i ona itekako mogu da uslede

 

RIBE

Konacno ce doci do toga da dovijete ono sto zelite.Ovaj dan donosi iznenadjenja koje ni u kom slucaju niste ocekivali. Samo nemojte odustajati od onog sto vase srce zeli. Ovaj dan bi mogao doneti novi pocetak kada ste vi u pitanju da vam se neke zelje ostvare.

Stranice: 1 2