Vaga trazi razlog za svadju,Strelcu ljubav na prvi pogled, Ribe u dilemi da stave tacku…

Vaga trazi razlog za svadju,Strelcu ljubav na prvi pogled, Ribe u dilemi da stave tacku…

23. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Nista vam nije vazno, i vec vas se ne tice nista. Verujte da to nije dobro, i da vase ponasanje nije dobro. Morate se malo vise zainteresovati za svoj zivot i vasa desavanja  oko vas.

 

BIK

Odavno ste se nasli na raskrscu koje vas ne vidi ni levo, ni desno. Vreme je da budete mnogo odlucniji i da  krenete boljim putem. Vasa nezainteresovanost za zivot i desavanja oko vas, ogromna je.Uozbiljite se!

 

BLIZANCI

Vec ste se sredili i vreme je da budete boljeg raspolozenja. Dugo ste bili  u zabludi i sada ste konacno uspeli da progledate.Pred vama su bolji dani i pokazite da cete  biti mnogo  hrabriji za nove pocetke.

 

RAK

Nemate vreme za sebe, a imate suvise obaveza. Vreme je da se malo okrenete i sebi i vreme  da se okrenete lepsim stvarima.Morate da malo povedete racuna i o sebi, a ne samo da radite i da se iscrpljujete.

 

LAV

Od vas se ceka da budete verni svome srcu i da ne gazite ljubav. Ljubav vaseg srca  je ogromna  i zato se okrenite  njoj. Morate da sve pokusate  i da ucinite za svoju srecu.Izjasnite se po pitanju emocija , i buditezadovoljni i srecni.

 

DEVICA

Niste voljni da se okrenete  novim koracima i vase srce vas tera. Pokazite da zelite da cuvate ono sto imate, i da budete zadovoljni time.Mozda biste mogli jedan veci korak da ucinite po pitanju emocija, i da ozvanicite vezu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2