BOZICNO DRVCE: Izaberi NAJLEPSE i  saznaj KOJI DAR SUDBINE ces dobiti  do KRAJA GODINE!

BOZICNO DRVCE: Izaberi NAJLEPSE i saznaj KOJI DAR SUDBINE ces dobiti do KRAJA GODINE!

25. prosinca 2023. 0 By Lala

BOZICNO DRVCE BROJ JEDAN:

Osobe koje odaberu  broj jedan na pocetku su novog puta u nepoznato.To su osobe koje su spremne uvijek na akciju i uvijek za avanturu. Po prirodi su vrlo energicne i agresivne. Reaguju vrlo zestoko pa kad  nisu u pravu ne daju  sebiprici kako bi priznale poraz. Do kraja godine su rjesene na sve ili nista sto se tice poslovnog plana.

Planovi su im kristalno jasni i cisti pa se ponasaju kao da su vec pobjednici. Znaju da je trnovit put do pobjede ali ne daju za pravo drugima. Upornost im je jaca strana tako das ce zaista briljirati na poslovnim poljima.Dakle bilo sta da rade,bilo cime da se bave,do kraja godine uspjeh je zagarantovan.

   BOZICNO DRVCE BROJ DVA:

Osobe koje izaberu  broj dva su osobe sa posebnim ukusom na neki nacin se razlikuju od drugih. One u svakom trenutku znaju gdje su posle i gdje ce stici. Dakle to su vrlo precizne osobe, zahtjevne ali i ogovorne.Kada pogrijese svjesno i ponosno priznaju krivicu ali i snose posledice.

Oni sa kojima saradjuju moraju biti spremni na uspjeh i neuspjeh,  napokornost i postovanje. Kod njih sve ide zajedno. Mnogi ce se upustiti u manje pozajmice ili kredite.Privatan biznis bice isplativ vecini od njih.

Ove osobe su rodjene da budu neki sefovi ili nadredjeni u bilo kom poslu. Pa cak i ako posao nije u pitanju nego veza ili porodica one zele biti glavne. Osobe sa ovakvim osobinama su ulglavnom skorpije u horoskopu tako da sve receno vazi za njih. Ako se neka osoba prepozna u privatnom biznisu kao sto su slatke djakonije, torte i kolaci neka bude sigurna  da ce uspjeh biti odlican.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2