Izaberi LAVA, PUMU ili TIGRA, i SAZNAJ da li ces se moci SUOCITI sa PROBLEMIMA koji  te OCEKUJU!

Izaberi LAVA, PUMU ili TIGRA, i SAZNAJ da li ces se moci SUOCITI sa PROBLEMIMA koji te OCEKUJU!

24. prosinca 2022. 0 By Maja

1. LAV

Ti si osoba koja je uvijek znala da se suocava sa poblemima koji je zadese, i nikad nisi zelio da neko drugi rijesava tvoje probleme. Osoba si koja zn da zivot nije uvijek jednostavan, ali ti se boris kako za svoju srecu, tako  i za srecu svoje porodice. Neko si ko zna da se suoci sa zivotom i ono sto je na tebi posebno, ti se nikad nisi zalio na svoje probleme.

Sam sve rijesavas jer ti zelis srecu u svom zivotu i za tu srecu pokusavas sam da se izboris. Nije ti uvijek lako, posebno kada je tvoj posao u pitanju ne ide ti kako treba. Novca je sve manje mada se ti trudis da sve bude onako kako si ti to sebi zamislio. Ali u narednom periodu tebe ocekuju veliki problemi sa kojima ces se morati suociti. Pred tobom je gubitak tvig radnog mjesta sto ce ti samo veliku tugu donijeti.

Ali ti si jaka osoba, jaka kao lav  i ti ces uspjeti da se izboris sa svim problemima koji su pred tobom.

Vrlo brzo ces pronaci novo radno mjsto sto ce ti donijeti napokon zaradu koju i zasluzujes. Mozda je sudbina tebe udaljila od jednoh loseg mjesta, kako bi te dovela do mjesta na kojem ces uspjeti da se izboris saa svim novcanim problemima. Pred tobom su velike promjene koje ce tebi znaciti mnogo. Imaces veliku srecu, jer tebi lav donosi veliku srecu, jer si i sam hrabar kao lav.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2