Kad srce zakuca srecom-Rak leti visoko,Skorpija se hvali, Vaga postaje sigurna…

Kad srce zakuca srecom-Rak leti visoko,Skorpija se hvali, Vaga postaje sigurna…

24. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Zaljubili ste se, volite nekoga i konacno ste srecni. Do praznika cete biti jos srecniji jer ce vam ljubav biti uzvracena. Konacno ce vam se vratiti izgubljeno samopouzddanje i bicete sigurni u osecanja oboje.

 

SKORPIJA

Pocecete da se hvalisete pred svima i da se ponasate dicno. Vasa okolina zna da to cinite kad se zaljubite, pa ce odmah shvatiti razlog vase hvale.  Sada hodate punog osmeha, smejete se i hvalite na sve strane.

 

STRELAC

Zelite nesto vec duze vreme a krijete od svih. Vreme je da se snadjete  i nadjete nacin kako reci ono sto ste naumili. Kako god, nemojte odlagati svoje  zelje, jer srce vam kuca zarom. Zelje sprovedite u dela, makra gazili prepreke.

 

JARAC

Snasli ste se u svemu i vreme je  da se sada zaustavite. Svoje ste ciljeve vec sproveli i pokazite  da cete se drzati onog sto vec imate. Savesni ste i drzite se jasnih koraka koji ce vasu srecu dtrzati stabilnom.

 

VODOLIJA

Zelite da se zaljubite i da vam srce zakuca ludim ritmom.Kad srce zakuca , lakse cete disati, a sada odsecate da vas steze zima. Gubite snagu,  nemate volje  i ne znate sta cete ciniti dalje. Morate se osnaziti  i biti jaci i hrabriji.

 

RIBE

Niste jasni u svojim namerama i ne znate sta vam je ciniti. Neko  vam se svidja i rado biste mu prisli ali se  necete  usuditi. Od vas  se ceka da pokazete  da ste svesni  tuge  koja vas lomi, pa zato nadjite nacin da  joj pridjete. Ako ne pokazete osecanja, nista niste ucinili da volite na prazno.

Stranice: 1 2