Nedelja je dan koji ce usreciti  vise znakova, ali jednom ce biti NAJSRECNIJI DAN!

Nedelja je dan koji ce usreciti vise znakova, ali jednom ce biti NAJSRECNIJI DAN!

24. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Vasa sreca je da ste svesni situacije u kojoj ste.Inace bi bilo daleko losije da se trsite i da necete da priznate.Zato idete dan za danom i deo po deo, polako da resite. Pocev od danas, krecete polako kako biste dosli konkretnom cilju.

 

BIK

Niste svesni sta vas ceka, a posebno da je to jedan neobican susret. Ponece vas euforija  dolazecih praznika i vreme je da odmah pravite plan. Sta ce biti od susreta i cemu ce da povede, tek cete videti.

 

BLIZANCI

Stalno vas snalaze lose i neocekivane situacije i vreme je da stanu. Mozda ce ovaj dan da bude  bolji i da konacno na bolje i krene. Niste  bas ubedjeni da cete uciniti neki konkretan  korak, ali ce vas cekati iznenadjenje.

 

RAK

Ne znate sta se zbiva i sta vam je ciniti a da vam bude od koristi. Vreme je da  ucinite nesto za sebe i da ovaj dan posvetite sebi. Mozda vam se dese neke lepe stvari kojima se ne nadate. Bicete danas vrlo zadovoljni.

 

LAV

Razmisljate o ovom danu  koji vas ceka a da nista niste planirali. Mada je neradni dan, mogli biste da se okrenete u provod. Drustvo koje ste zapostavljali tokom ove radne nedelje, ne bi vam oprostilo da izostanete.

 

DEVICA

Ne znate kuda cete ovog dana a neko vas poziva da mu se pridruzite.Mozda ne trebate razmisljati  mnogo nego se samo pridruziti. Nikad se ne zna sta vam  donosi ovaj dan  i vreme je da se obradujete  a da to ne ocekujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2