Ovan,Bik i Blizanci izbegavaju obaveze, Rak snosi greske drugih…

Ovan,Bik i Blizanci izbegavaju obaveze, Rak snosi greske drugih…

24. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Trebace vam vise samopouzdanja i vreme je  da ga steknete. Ako se i to desi moracete da idete za ciljem.Vec ste poceli  da trazite prioritete u masi zelja. Vreme je da se zna da morate sami da idete za zeljom.

 

SKORPIJA

Neko vas je povredio i vreme je da se okrenete  napred. Ne znaci da morate zaboraviti sta je bilo.Vreme je da se okrenete onom sada i da potisnete  ono sto je bilo.Samo od vas  zavisi sta je ono sto  ce biti sada.

 

STRELAC

Vreme je da se srede vase misli i da se zna sta vam ciniti.Morate se  osmeliti da idete napred i da se zna sta vam je na umu.  Onog ko vam se svidja  morate svakim pogledom podsecati i ubediti u svoja nezna i cista osecanja.

 

JARAC

Mnogi su vas potcenjivali i vreme je da se vise ne date. Ono sto cinite  mora dati bolja ubedjenja.  Vreme je da se i vi drznete i da se zna sta vam je  plan za dalje. Mnogi ce vas se stideti kad skontaju da ste bolji od boljih.

 

VODOLIJA

Ne ocekujte da se desi cudo koje vas moze pokrenuti.  Slabo da sada moze bilo sta da raznezi vase nezno srce. Ono je svakako povredjeno, pa niste ni svesni sta se treba desiti tako veliko i vazno da bi vam ulilo nadu i vratilo volju u zivot.

 

RIBE

Osecate da vas ceka veliki poraz, a vi zelite da preduhitrite situaciju. Partner  nikako da sredi vase misli i da se zna sta vam je  na umu. Morate ga iznenaditi da  vise ne zelite da se vidjate  dok se on ne izjasni po pitanju emocija.

Stranice: 1 2