Praznicna sovica donosi savet na oprez i pismo! Izaberi i vidi sta!

Praznicna sovica donosi savet na oprez i pismo! Izaberi i vidi sta!

24. prosinca 2023. 0 By Lala

Sova je uvek bila savet mudrosti i sada je vreme  da se srede velike vase nedoumice. Imate tri ponudjena pisma i u svakom je  razlicit savet za vas. Sta je ono tacno sto vi morate da poslusate i ono cega tacno da se pridrzavate, tek cete moci da vidite. Izaberite jednu sovicu i pokazite  da cete uciniti sve da poslusate mudar savet koji vam ona salje.

AKO STE IZABRALI PRAZNICNU SOVICU BROJ 1

Vi koji ste izabrali praznicnu sovicu broj jedan, imate osecaj da se nesto sprema. Vasa mudra praznicna sovica je uvidela sta vam fali i sta vam nedostaje. Tacno zna sta se mota po vasoj lepoj glavi i sta je ono sto se roji u njoj.

Ona tacno pretpostavlja i sta je ono sto mislite i za koga je vezano.Kome su posvecene vase nezne misli, i sta je ono sto se moze uciniti dalje. Shvatite sta ide u vasem smeru na sto biste mogli da uticete a da bude bolje. Bas kao i ono sta je  vazno a sto nikako ne mozete  popraviti bez obzira sta ucinili i koliko zeleli.

Vi ste zaljubljeni u jednu neznu osobu, ali vam jos nije dala povoda. Nesigurni ste sta uciniti, kako vladati i kako se postaviti u odredjenoj situaciji. Dok se nadate da cete moci da se radujete i da vam se uzvrati, niste ni svesni sta vas ceka.

Budite uporni da istrajete  i da ne  ugusite simpatije u dusi. Savet je da budete strpljivi i da volite svakim danom vise! Ali uprkos svemu, nemojte da navaljivate, da budete nametljivi. Tako cete postati dosadni.Idite korak po korak i sve ce se odvijati spontano, tako da praznike necete cekati sami.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2