Pred ovim znacima je TUGA, jer VOLJENA OSOBA ce zauvijek reci ZBOGOM!

Pred ovim znacima je TUGA, jer VOLJENA OSOBA ce zauvijek reci ZBOGOM!

29. rujna 2023. 0 By Maja

Ovi zodijaci su uvijek cinili sve za svoju ljubavnu srecu, ali nazalost sve ce da im krene po zlu. Doci ce do promjena koje ce im slomiti srce jer pred njima je tuga kakvoj se nikad nisu mogli nadati.

BLIZANCI

Vi za svoju voljenu osobu cinite sve. Niko se u vasu vezu ne moze petljati jer vi je ljubomorno cuvate. Vama je jako bitno da ostvarite svoje snove sa voljenim bicem jer imate velike planove koje zelite zajedno da ostvarite. Vi ste zodijak koji je uvijek pokusavao da u njegovoj vezi vlada harmonija, jer vi ste takvi, niste skloni svadjama. Jako vam je bitno da u vasoj vezi vlada veliko povjerenje jer vi bez povjerenja ne mozete da budete. Ali u nardnm periodu vi cete primjetiti promjene koje vam se nikako nece dopasti. Imacete velike sumnje u voljenu osobu sto ce dovesti do velikih nesuglasica.

Kroz te nesuglasice vi cete saznati da vam voljena osoba nije vjerna.

Vase sumnje nisu bile uzaludne jer vas partner vas vara, i uskoro zauvijek odlazi do vas. Vi cete biti bolom skrhani  jer uvijek ste imali veliko povjerenje u svoju voljenu osobu. Vama je to povjerenje uvijek bilo jako bitno, ali uskoro se sve rusi. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku tugu jer pred vama je bol kakvu niste mogli ni zamisliti. Mnogo volite svog partnera ali on ima svoje planove sa svojom novom ljubavi. Ne zaboravite da vi zasluzujete mnogo bolje i da ce vama poslije ovog raskida doci iskrena sreca koja ce vas ludo voljeti. Neko ko vas nikad nece razocarati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2