Evo sta vas ceka u godini koja je pred nama:Jedan znak ce blistati!

Evo sta vas ceka u godini koja je pred nama:Jedan znak ce blistati!

25. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA:

Bili ste osporavani mnogo, ali buduci dani ce vas radovati.Zato ce mnogi pogeti glavu pred vama jer cete blistati.Vasi tacno odredjeni ciljevi ce reci sve, cak i bez reci. Dace rezultate na svim poljima vaseg zivota.

 

SKORPIJA:

Mnogo ste radili pa steemocije stavili u drugi plan.Ali ih necete moci sakriti od jednog raka koji vas voli.Dolazi vase vreme i vreme vase ljubavi, kada cete svima dokazati. Nista vam nece smetati i sve ce vam biti lako.

 

STRELAC:

Ako ne budete direktni u svemu, nista od vase srece. Neko ce cekati na vase korake, makar do vecnosti. Vi kao da slutite o kome se radi, pa vas tera neki vrag. Pustite da vas dovede do onog  ko vas vec ceka mesecima.

 

JARAC:

Mada ste mnogo ispastali zbog drugih, zaboravicete. Sve vase potajne zelje ce biti lako ostvarljive. Podlosti ljubomornih ce isplivati i potonuti.A vasa ljubav sa jednim bikom ce biti nepobitna stvarnost.

 

VODOLIJA:

Mada se ne nadate uspehu, vase srce ce biti ispunjeno. Ljubav jedne device ce biti reka u kojoj cete plivati.  Cak i da potonete ne biste zalili jer je vredno ljubavi. A plivacete u toj reci obostrano se zaklinjuci i u dobru i u zlu.

 

RIBE:

Kuda ce vas odvesti vase prihvatanje stvarnosti, tek cete videti.Morate biti jaci i biti borac za ljubav, a neodustajati na samom pocetku.  Ne dajte da vam kradu  ljubav i voljeno bice ispred nosa. Ako stanete u odbranu ljubavi, moci cete se ravnati sa srecom u koju niste verovali.

Stranice: 1 2