Ovi znaci ce se POMIRITI sa BIVSIM PARTNEROM, jer njihova LJUBAV NEMA GRANICE !

Ovi znaci ce se POMIRITI sa BIVSIM PARTNEROM, jer njihova LJUBAV NEMA GRANICE !

25. prosinca 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je pomirenje sa bivsom ljubavi. Poslije mnogo vremena ipak ce shvatiti da bez bivse srece ne zele da budu. Zeljeli su sve zaboraviti ali prava ljubav ne poznaje granice.

BIK

Vu kada volite, volite cijelim srcem i cijelom dusom. Uvijek ste bili vodjeni ljubavlju jer vi ste zodijak kojem je ljubav na prvom mjestu. Vama ljubavna sreca znaci tako mnogo jer vi ste uvijek bili spremni da ucinite sve za srecu voljene osobe.

Vasa zadnja veza nije bila uvijek pod sretnom  zvijezdom ali vi ste se do zadnje borili kako bi ona uspjela. Ipak zivot je razdvojio vas put i put bivse ljubavi i vi ste krenuli dalje sa svojim zivotom. U novoj ste vezi u koju vjerujete ali istovremeno ne mozete da prestanete da mislite na bivsu ljubav.

Mnogo toga vas veze, mada vam sreca nije bila uvijek naklonjena vasa ljubav je bila iskrena. U narednom periodu dolazi do pomirenja sa bivsom srecom sto se vasem sadasnjem partneru nikako nece dopasti. Ali vi prosto ne zelite da prestanete da se borite za tu ljubav jer volite iskreno i to niko ne moze da promjeni.

Vasi putevi ce se sresti i vi cete se pomiriti sa osobom koja vama tako mnogo u zivotu znaci. Nova, stara ljubav ponovo ce da zablista i mada ce vasem sadasnjem partneru biti tesko, on ce s vremenom imat razumijevanje u vas.

Pred vama su velike promjene jer vi cete sa osobom koju toliko volite da zapocnete jedan novi sretniji zivot. Pred vama je pomirenje sa osobom koju volite najvise, vama je prosto sudjeno da budete zajedno.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2