Ovih dana:Jedan znak spreman da se bori,drugi na ivici da odustane…

Ovih dana:Jedan znak spreman da se bori,drugi na ivici da odustane…

25. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN:

Vasi stavovi ce se sukobiti sa partnerovim.  Do sada ste neke njegove stavove ignorisali, a sada ce vam se obiti o glavu. On ce podvuci crtu i jasno reci preko cega nece dalje.  Na vama je da prihvatite i ispostujete, ili da odustanete.

 

BIK:

Svaka vasa ponuda za bolje funkcionisanje veze, biva odbijena. Vas partner ignorise vase pokusaje da vam bude bolje. Prvo morate razmisliti sta radi i zbog cega. Mozda vas udaljava od sebe, pa zato i ignorise vase pokusaje!

 

BLIZANCI:

Nista posebno sto vec niste doziveli! Ali da ce biti za vas prijatno, i nece bas! Jedan lik ce vas navesti na krivi put, mada vas nece primorati. Odluka ce biti vase i vi cete snositi posledice!

 

RAK:

Ovih dana cete otkriti nesto jako lepo za vas. Imali ste dileme sto se tice vaseg partnera. Konacno ce se resiti same od sebe,  i ono sto cete otkriti, usrecice vas! Emocije koje je partner krio, pokazace se kao na filmu!

 

LAV:

Samo uverenje da partneru nedostajete bice dovoljno za vas. Vasa osecanja su takodje velika i vi ste ponosni. Od vas zavisi sta cete dalje i hocete li sta planirati. Vama i partneru je lepo, pa ne morate nista planirati.

 

DEVICA:

Samo onaj ko vas voli, i ko vam je pravi prijatelj, sada ce se pokazati. Vi cete se naci u velikoj finansijskoj krizi. Vase srce ce kucati za one koji se pokazu da vas vole. A takvi ce se pokazati u ovoj situaciji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2