Izaberi novogodisnju PAHULJU i saznaj u cemu ces biti prevaren i od koga?!

Izaberi novogodisnju PAHULJU i saznaj u cemu ces biti prevaren i od koga?!

26. prosinca 2023. 0 By Lala

Pahulja je obicno vezana za prvi sneg, a obicno je oko Nove godine. Bas onda kada nam je sve zamisljeno, izmiosljeno, i kada nam deluje vrlo nestvarno.Sta je ono sto vasa novogodisnja pahulja donosi i sta je ono sto ce vas tako  prevarii? Mozda samo jedan novi momenat  koji ce biti imagimnaran! Mozda jedna osoba koja ce vam se uciniti kao niko vredna i ljubavi i divljenja. Neko ko ce vam doneti pregrst snova i zelja i ko ce vas prevariti u jednoj  minuti.

Imate tri ponudjene pahulje i svaka vam donosi  nova saznanja i nove istine. Vreme  je da izaberete i da saznate sta je ono u cemu cete se prevariti. I ko je ona osoba koja ce vas prevariti a da se niste nadali tome? Ne bar od nje!

AKO STE IZABRALI PAHULJU BROJ 1

Vi koji ste izabrali pahulju pod rednim brojem jedan, imate odredjene snove, zelje ali i zahteve. Od vas se ceka da postanete onaj ko se moze pouzdati u odredjene sopstvene snage. I osim toga samo u jednog  iskrenog prijatelja koji vam se sto puta pokazao kao odan.

Vreme je da se ova novogodisnja pahulja  usmeri ka vasem srcu i da vam pokaze  sta vam je ciniti.  Spremate se za praznike  koji vam nece doneti neke blagodeti. Vec ste zamisljali osobu koja vas  interesuje i ono sto biste zeleli.  Imate tacno odredjen plan kako da se nadjete u drustvu te osobe, a da i ne sumnjate u njegova osecanja.

Bicete jedna u nizu onoh koji su se zaljubili, bez nade da ce im biti uzvraceno. Dok skontate sta se desilo, bicete i prevareni i ostavljeni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2