Jarac, rak i riba broje dane do praznika, a nece se bas radovati…

Jarac, rak i riba broje dane do praznika, a nece se bas radovati…

26. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Od vas neko ceka da mu se okrenete, i bilo bi i dobro da to ucinite. Mozete reagovati bilo kako, ali samo  ga nemojte ignorisati. O drugim osecanjima bi sigurno razmislio, i znao sta ciniti. Samo da ga ne ignorisete i ubijete mu nade.

 

BIK

Lomite se  oko svoje licne situacije i nikako da resite sta cete. Morate se  snaci i biti  mnogo odlucniji u svemu.  Nemojte da vas drugi savetuju uzaludno kad niciji savet ne zelite. Dovoljno ste zreli da mozete proceniti sta vas ceka.

 

BLIZANCI

Vreme je da se snadjete i budete odlucni u svemu. Samo ce od vas da zavise svi dani pred vama. Cak i da su vam prethodni bili vrlo losi, zasto naredni ne bi bili bolji? Pokazite sta cete i sta je ono sto zelite!

 

RAK

Brojite sitne dane do praznika ali sa tugom u srcu. Osecate se vrlo porazeno i vrlo tuzno, pa i ne marite. Kao da ne dolaze praznici, uopste se ne radujete. Nemojte biti tako predani, trgnite se, jer ne znate sta vas ceka.

 

LAV

Nece vam biti bas kako treba i nema sanse da se  stvari poprave. To je ono sto se tice nekih odredjenih stvari. Sto se tice nekih drugih, moglo bi vam biti daleko bolje. Radujte se zbog toga, i ne kvarite ono sto moze biti bolje.

 

DEVICA

Sledi  vam nesto  sto necete moci da promenite, niti da okrenete u svoju korist. Od vas se ceka da budete brzi na putu do srece.Ako bilo sta budete imali na umu, cinite. Koristite svaku sansu da vam bude  bude bolje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2