Kome ce naredni  dani poceti prelepo,a kome sa suzama u ocima i zasto?!

Kome ce naredni dani poceti prelepo,a kome sa suzama u ocima i zasto?!

26. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Suvise se trudite da budete otvoreni i da se zna sta vam je na umu. U  svemu zelite biti  iskreni i otvoreni, bolje receno vrlo konkretno. Vasa ljubav ce da traje taman koliko i vasa osecanja. Ako imate sanse iskoristite je, ako ne, nista ne pokusavajte!

 

BIK

Niste ni svesni sta vas ceka a ponasate se kao da nikada nece.  Vreme je da se spustite na zemlju i da se zna sta cete. Ovo je zivot, tezak i lep, i zut i siv.  Budite oprezni da vam se vase zute minute ne obiju o glavu.

 

BLIZANCI

U zadnje vreme ste poceli da gledate samo sebe, pa je svima cudno. Kao da ste zanemarili i prijatelje i svoga partnera, a da toga niste ni svesni. Sto je najgore od svega i vas partner je to primetio, bas kao i svi bliznji. Izjasnite se cemu tezite!

 

RAK

Kao da nemate srca ili ne znate sta je vas snaslo, pa gusite svoja osecanja! Cak i tugu i srecu, i umor i nepravdu, o svemu cutite! Mozda nije dobro da toliko trpite, nego je red da otvorite i srce i emocije. Budite jasni ovih dana.

 

LAV

Vreme je da vam naredni dani pocnu vrlo lepo. Od vas se ceka da  budete mnogo veseliji i da pokazete svoje novo raspolozenje. Posto ste dugo bili sami i usamljeni, vreme je i za drustvo, pa i druzenje. Cak i za novo poznastvo.

 

DEVICA

Mesecima trpite nepravdu u sebi i osecaj da ste nesrecni.Dugo ste trpeli, dugo se borili, i predugo cutali i krili. U danima koji slede vreme je da  izbacite sav taj bes i ljutnju  i da okrenete list. Ako do sada niste, sada je prilika da budete mnogo odlucniji i krenete napred.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2