Pred ovim znacima je VELIKA LJUBAVNA TUGA: Nece im biti lako!

Pred ovim znacima je VELIKA LJUBAVNA TUGA: Nece im biti lako!

27. prosinca 2023. 0 By Maja

Ovi znaci su uvijek bili samo vjerni svom partneru jer nikada im ne bi palo na pamet da voljenu osobu prevare jer njima mnogo znaci da sa tom osobom budu samo sretni. Nikad nisu varali, samo su ljubav pruzali, ali uskoro ce sve da se promjeni jer napokon ce vidjeti pravo lice voljene osobe.

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji je uvijek vjerovao samo u veliku ljubavnu srecu. Vi ste uvijek bili na strani ljubavi jer ona je ta koja vama uvijek daje snagu da nastavite dalje. Koliko god problema bilo, vi se uvijek nadate svojoj ljubavnoj sreci, i nista drugacije nije ni u vezi u kojoj se trenutno  nalazite.

Sve cinite za ljubav, uvijek cete biti na strani voljene osobe,tako mislite. Naravno da ponekad i u vasoj vezi dodje do nesuglasica ali vi nikada niste prestali da se nadate da ce to opet sve doci na svoje.

Mnogo volite svog parnera, mozda cak i vise od samog sebe. Toliko je jaka ta vasa ljubav prema voljenj osobi da je to samo tesko za opisati. Pred vama su nazalost desavanja koja ce sve vase nade i planove koje ste imali sa voljenom osobom srusiti Pred vama je naime jedno saznanje koje ce vam slomiti srce i nista vise nece biti isto.

Vi cete se velkom tugom morati suociti jer vas partner vam priznaje da vam nije bio vjeran.

Istina izlazi na vidjelo i niko i nista nece mocu promjeniti vase misljenje. Vi cete zeljeti raskid veze, jer ma koliko god se vas partner kajao, vi preko prevare necete i ne mozete da predjete.

Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti jer pred vama su desavanja koja ce vam slomiti  srce na hiljade komada.Istina je da ce se vas partner mnogo pokajati, ali to nece moci promjeniti vase misljenje.

Slomljenog srca vi cete nastaviti dalje sa svojim zivotom. Ali nista vise nece biti kao prije jer trebace vremena dok vi ponovo steknete povjerenje u ljubav.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2