Utorak ce biti dan za preokret, nekima za novu sansu!

Utorak ce biti dan za preokret, nekima za novu sansu!

26. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Mnogo ste gresili za  mnoge stvari kao da vas stize.Sada je red da ispravljate sta mozete, ali i da bidete svesni gresaka. Vreme je da se bar pred drugima pokazete ad ste savesni i da cete biti hrabri da prihvatite  sve.

 

SKORPIJA

Vase mnoge prilike su ostale neiskoriscene. Danas vam se pruza  sansa koju biste mogli da iskoristite.  Zgrabite priliku koja vam se ukazuje, i gledajte da  to bude jedan novi vas pocetak. Ucinite veliki preokret.

 

STRELAC

Vreme je da uzivate i da se zna sta je ono sto vas cini srecnim. Vasa ljubav je  ono sto vas  vodi i sto vam  j jedino i ostalo.  Vec ste se zaljubili i vas osecaj vas  tera da se ponasate kao najsrecnija osoba.

 

JARAC

Sledi vam novi preokret i vreme je  da se radujete. Ako ste i bili tuzni, pokazite da ste  spremni za nove korake. Vasi snovi ce se  moci ostvariti, tako da cete biti zacudjeni naglom promenom situacije.

 

VODOLIJA

Uvek ste bili jaki i snazni u svemu, i sada ste mnogo  posustali. Vasa ljubav je  pocela da taji, osecanja da se hlade. Sada vas obuzima osecaj tuge i vreme je da priznate da vas je ljubav ucinila slabim.

 

RIBE

Niko vas ne ceka da se resite  nekih situacija, pa se stalno premisljate. Stalno upadate u dileme koje vas pocnu muciti. Vreme je da se radujete nekim novim stvarima, da vas  opet krene na bolje.Sto se tice problema, resavajte ih polako i sta mozete.

Stranice: 1 2