SUDBINA se OPASNO IGRA sa OVIM  znacima:Bice U ISKUSENJU  DA PREVARE!

SUDBINA se OPASNO IGRA sa OVIM znacima:Bice U ISKUSENJU DA PREVARE!

4. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN:

Niste u prilici da delujete kako zelite.Uvek ste radili sta ste hteli, ali sa strane i neupadljivo. Vreme je da se stvari  promene i da pokusate drugacije.Moracete tolerisati jos neciji stav i biti tolerantniji.

 

BIK:

Niste jaki ali se ponasate kao da to jeste. Vasa je sreca da se  mozete osloniti na sopstvene   snage.  Niste jaki u nekoj tuzi, ali cete biti jaki u odbrani svojih licnih interesa. Vreme je za jedan interes na emotivnom polju.

 

BLIZANCI:

Moracete da ojacate ali ce vas  nesto sprecavati. Pred vama je  prilika koja  bi mogla biti velika avantura.  Naci cete se u iskusenju i necete moci da podlegnete, ali cete jedva uspeti da se otrgnete. Vreme je  da gledate ispravno!

 

RAK:

Vase emocije nikako nisu podlegle losim stvarima, jer vasa ljubav je posebna. Kada volite nekog, volite ga do kraja zivota i to je to! Niste podlozni nekim prevarama i spletkama.  Toga se cuvate i nikada se necete upustiti  da ga prevarite.

 

LAV:

Pred vama je vreme izazova, pa  sebe cete dovesti u losu poziciju. Mada ste u stabilnoj vezi, ipak cete biti u  prilici da prevarite partnera. Upoznacete  nekog avanturistu i sebe cete  dovesti u losu poziciju. Sudbina ce se poigrati sa vama, necete moci  da odolite.

 

DEVICA:

Niste od onih koji varaju, vec ste uvek smerni i verni voljenoj osobi. Sve dok ste u vezi, zna se, nema saranja, niti flertovanja sa drugima. Vase srce zna da voli predano i verno. I zahtevate od partnera isto.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2