SUDBINA se OPASNO IGRA sa OVIM  znacima:Bice U ISKUSENJU  DA PREVARE!

SUDBINA se OPASNO IGRA sa OVIM znacima:Bice U ISKUSENJU DA PREVARE!

4. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA:

Vreme je praznika i raznih izazova a vi jednom necete moci odoleti. Bice to  jedan jarac, koji ce vam slati poruke obozavanja. Sebe cete zeleti da  ostvarite u jednoj osobi i ljubavi sa njom. Pred vama sansa a vi je iskoristite.

 

 SKORPIJA:

Odavno ste bili u prilici da nekoga zavedete. Sada ce vam sudbina pomesati  osecanja i pruziti priliku da osvojite nekoga ponovo. Vasa sreca pa ce vam emocije biti obostrane. Jedan jarac ce vas zavesti onoliko, koliko i vi zavedete njega.

 

STRELAC:

Idete u vreme koje ce za vas biti izazov,  kao predstava ljubavi.Zaljubljeni ste u jednu osobu a ona nikako da vam se priblizi. Vreme je da se sami nametnete i da  ostvarite ono o cemu sanjate. Imacete sansu, iskoristte je!

 

JARAC:

Samo  da se nista  ne kvari, bicete zadovoljni onim kako je sada. Vreme je da se vase  zelje ostvaruju i da idete za njima i onim sta zele srca. Vase  je samo da cuvate partnera i da ocuvate svoju vezu!

 

VODOLIJA:

Vreme je da se usmerite u pravcu jedne ribe.Ona vas za sada ignorise ali uskoro ce podleci vasem sarmu. Vase sanse ce vas  podsetiti da mozete delovati kako i zelite.  Vreme je ljubavi koja vam sledi izvan svih  okvira i  koja ce biti vasa sansa za srecu o kojoj sanjate.

 

RIBE:

Necete reci da ce za vas  vodolija biti izazov, ali cete podleci njenom sarmu. Bice spremna da vam na simpatije uzvrati simpatijom, i na obozavanje, obozavanjem.  Mnogim zaljubljenim parovima cete postati uzor, pa ce se zeleti takmiciti sa vama.Vasa ljubav nece imati konkurencije.

 

Stranice: 1 2