Devicama TRENUCI IZ SNOVA, Skorpije se osecaju KAO KRALJICE, Strelci se ZALJUBLJUJU…

Devicama TRENUCI IZ SNOVA, Skorpije se osecaju KAO KRALJICE, Strelci se ZALJUBLJUJU…

10. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

Znate sta biste ali niste sigurni hocete li moci. Nikako da se ohrabrite i da budete uporni u svome cilju. Mozda se pruza prilika da se ohrabrite a vi vidite hocete li je iskoristiti.Ona ce vam se ukazati sada i ko zna kada vise.

 

BIK:

Od vas neko ocekuje da se sredite i pokazete svoje zamisli. Nemojte da se sami sobom zabavite i da se dvoumite da ih pokazete. Zato se dobro zamislite i resite sta vam je ciniti. Vreme je da se saznaju vase namere.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI:

Znali  ste sta cinite ali vam je sada neko pomrsio konce.Osecate se zbunjeno i vreme je da se povratite. Mozda  je vreme da danas krenete da razmrsujete  konce.Tek cete videti   sta vam sledi.

 

RAK:

Zaljubicete se  a da necete  ni znati sta vas je snaslo. Ponece vas silne emocije i vasa ce sreca biti ogromna. Polet ljubavi i snaga  emocija bice nesto sto ce vam dati  krila. Osecate se kao da volite prvi put.

 

LAV:

Vase ce emocje da se sretnu sa emocijama jedne osobe. Kao da idu na jednu istu adresu, jer cete oboje biti iznenadjeni. Bas tamo gde niste ocekivali, srescete se sa jednim zarkim pogledom. Bice to susret dve srodne duse.

 

DEVICA:

Vasa sreca je  bas nalik na ocekivani trenutak iz snova.Niste ni slutili da se vama moze desiti  tako nesto. Srce ce vam  kucati zarom i neslucenom srecom. I vreme je da se vase  zelje sjedine u jednu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2