SAMO za OSTROOKE: Samo GENIJE moze da PRONADJE TRI RAZLIKE na slici-KO GUBI, ima PRAVA da se LJUTI!

SAMO za OSTROOKE: Samo GENIJE moze da PRONADJE TRI RAZLIKE na slici-KO GUBI, ima PRAVA da se LJUTI!

9. siječnja 2024. 0 By Maja

Dragi nasi, evo nas ponovo sa jednom skrivalicom za koju smo sigurni da vam nece lako pasti da je rijesite. Ovaj put smo se potrudili da vam malo otezamo potragu za razlikama koje se nalaze na slici. Detalji koji se razliku su mali, ali samo oni od vas koji budu najuporniji ce uspjeti da otkriju gdje se oni nalaze.

Kao sto vidite pred vama je slika na kojoj se nalaze slatki vilenjaci. Na prvi pogled se svi cine isti, ali to naravno nije tako.

3 razlike se nalaze na slici, a na vama je da pronadjete na kojim mjestima se one nalaze. Nece vam biit lako ovaj put da uocite sve 3 razlike jer kao sto smo vec rekli detalji su zaista mali i nisu laki za primjetiti.

Ipak, znamo koliko volite nase skrivalice, i znamo da necete tako lako odustati sve dok ne pronadjete sve 3 razlike. Ukoliko odvojite malo svog vremena mozda vam i podje za rukom da uocite sve razlike koje se nalaze na ovoj slici.

Za ovu skrivalicu vam je potrebna odlicna moc zapazanja i malo vise vremena .

Ipak nadamo se da cete se lijepo zabaviti, jer znamo da volite rijesavate nase zagonetke i skrivalice. Malo vise vremena ce vam biti potrebno, ali ukoliko budete bas uporni mozda vam i podje za rukom da pronadjete mjesta gdje se nalaze razlike na ovoj slici.

3 vilenjaka su drugaciji od ostalih a vas zadatak je da upravo ta 3 pronadjete. Ukoliko vam to ipak ne podje za rukom na narednoj stranici se nalaze zaokruzene razlike. Nadamo se da cete na narednu stranicu sam opreci kako bi uporedili svoje rezultate sa nasim rjesenjem.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2