Dok Devica tuguje, Lav se kaje, a Ribama dolaze najlepsi dani…

Dok Devica tuguje, Lav se kaje, a Ribama dolaze najlepsi dani…

10. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Nista uobicajeno za vas da vam sledi, ali nista ni lose.Zato se radujte  danima koji slede, jer ako nece biti gori, vazno je da ostanu kakvi jesu.Najteze je  odrzati stabilno cemu se svi nadamo. Nekad je potrebna samo sitnica da sve poremeti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  BIK

Naredni dani bi mogli biti mnogo teski i nestabilni. Zato cete morati da rasporedite i svoje planove, bas kao i svoje novce. Bicete u skripcu sa njima, a to vec nije  dobro. Zato se snadjite kako god znate da vam bude  podnosljivo bar.

 

BLIZANCI

Vreme je da se uzdate samo u jednoga raka. Pred vama nisu bas lepi dani, ali cete zato uzivati u njegovoj  pomoci. Vreme je da budete onaj ko ce znati da cuva i stii licne interese. Moci cete samo da zahvalite raku i nikome vise.

 

RAK

Vi ste od velike vaznosti jednom blizancu i potpora ste mu u svemu. Bilo bi vam jako dobro kada bi se i vama vratili bar jednom  merom.Vi ga volite, a niko ne zna  da su vasa osecanja tako velika. Vreme je da se i vasa ljubav usmeri  zelji ad vam bude uzvracena, ali od strane  blizanca.

 

LAV

Osecate veliko kajanje i vreme je da se  vase kajanje i oseti kod nekih. Mnogi ce se  prepoznati u tome, a vreme je da vreme i pokaze ko ce se izdvojiti. To da ste pogresili prema jednoj osobi koja vas voli, tek cete shavtiti. Kasno je, nece vam ni kajanje biti od pomoci.

 

DEVICA

Tugujete i svi oko vas vide vasu tugu. Ne mozete je sakriti, cak i kada biste to hteli i zeleli. Vreme je da vase srce  otkrije razlog vase  tuge i da se jedna osoba nadje u tome.  I ptice na grani  ce saznati ko je uzrok vase tuge.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2