IZABERI SVOG ANDJELA CUVARA:Dobices savet ZLATA VREDAN koji ce te odvesti pravo na PUT TVOJE SRECE!

IZABERI SVOG ANDJELA CUVARA:Dobices savet ZLATA VREDAN koji ce te odvesti pravo na PUT TVOJE SRECE!

10. siječnja 2024. 0 By Maja

ANDJEO CUVAR  BROJ 1

Ti si osoba  koja je uvijek bila na strani dobrote ali iz nekog razloga tebi se nije dobro vracalo. Osoba si koja je uvijek bila samo dobra prema drugima jer ti si neko ko je prosto dobar u dusi. Mnogo toga si do sada u svom zivotu prosao jer sreca tebi nije uvijek bila naklonjena.

Mnogo si cinio kako bi ti krenulo na bolje, jer ti si neko ko se je uvijek borio za sve sto mu je u zivotu bitno. Nisi neko ko se zali na svoj zivot, ti si osoba koja se trudi da joj zivot bude samo ljepsi. Mnogo toga se je desavalo sto ti nije bilo pravo, ali nikada se nisi ljutio. Drugi su ste izdali, ali ti si znao oprostiti mada to nisu zasluzili. Andjeo cuvar kojeg si izabrao ima vaznu poruku za tebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ti moras da pocnes da mislis na sebe, ljudima koji nisu zasluzili tvoj oprostaj, ne oprastaj. Sreca ce prije do tebe doci ukoliko pocnes da mislis na sebe, ukoliko dozvolis da sebi budes na prvom mjestu. Ti si neko ko je uvijek previse cinio za druge ali ti moras da pocnes da mislis prvo na sebe.

Ne oprastaj ljudima koji to ne zasluzuju. Put do tvoje srece nije samo u pomaganju drugima, sto je predivno ali mnogi tvoju dobrotu samo koriste. Ti si osoba koja ima preveliku dusu, ali  i koja mora da shvati da je sebi najpreca.

Nece se nista lose desiti ako sebe stavis na prvo mjesto. Pred tobom je jos dug put, ali ti ces svoju najvecu srecu pronaci kada pocnes da mislis prvo na sebe pa tek onda na sve ostale.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2