Tokom nove sedmice, ovi ce znaci moci da kazu da je KARMA na njihovoj strani…

Tokom nove sedmice, ovi ce znaci moci da kazu da je KARMA na njihovoj strani…

10. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Idete  dan  za danom i vreme je da se okrenete napred. Srce ce vam kriti osecanja koja cete  imati za jedno novo bice.Ono ce se pojaviti u vasem srcu i vreme je da se radujete.Dalja desavanja ce zavisiti od oboje.

 

BIK

Kao i uvek, falice vam novaca i to ce bioti vas problem i jedina briga. Vreme je da budete mnogo odgovorniji i da se pocnete ponasati daleko zrelije. Ako ovako nastavite, i vasi ce se propblemi duljiti i biti sve veci i tezi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Mnogo ste se oslonili na partnera i vreme je da se povratite. I njemu je tesko, a vi nikako da sagledate  njegovu situaciju.Ne budite tako sebicni  i pocnite se ponasati  kao covek koji voli. Naravno ako volite!

 

RAK

Vasa ce ljubav da pokaze da ste srecno zaljubljeni u jednu  osobu.Da li ce to da bude merilo, ili cete se morati truditi i stalno dokazivati? Ako zaista volite nekoga, moracete ici putem srca. Ne krijte, nego pokazite  da volite.I to svim srcem!

 

LAV

Dajte sebi volje i snage da se srede misli vaseg srca.Ma kako vam bilo tesko, moracete pokazati da cete prihvatiti istinu. Istina nece biti lepa, ali stegnite srce. Vreme je da krenete dalje.

 

DEVICA

Vreme je da resite sta vas ceka i da znate  sta je vas cilj. Od vas se ceka da  pokazete da cete  dalje i kako. Hteli ste  neke svoje probleme  da resite i da stavite tacku na njih. Nemojte da duljite ono sto je lose.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2