Dan koji je pred nama moze da donese ostvarenje jedne velike zelje i neko ce biti van sebe od srece!

Dan koji je pred nama moze da donese ostvarenje jedne velike zelje i neko ce biti van sebe od srece!

11. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Imate vec neke sitne planove koji vas vode ka onom koga volite.Obaveze se nece same obaviti, pa cete morati da zapnete i budete vredni. Vreme je da danas vasa ljubav nadvlada sve i da pohitate jednom biku.

 

BIK

Ne nadate se nicemu, pa cak ni nikome. Predati ste velikim obavezama  i nemate vremena za bilo sta drugo. U vas plan se ne uklapaju izlasci  i provod bar ovog dana. Ipak  ce vam jedan ovan omesti sve planove i iznenaditi vas.

 

  BLIZANCI

Vasa sreca nikako da bude kompletna i uvek vam nesto  fali. Ili su pare, ili problemi licne prirode, ili vasa finansijska situacija. Taman kad jedno uspete, drugo vas snadje tek toliko da vam zasmeta.  Da li ce vam smetati danas drustvo jednog lava?

 

RAK

Viste pomireni da necete nikad biti srecni, ne bar u dusi. Za vas ce sjaj  da znace neke druge stvari i vreme  je da  istaknete koje. Osecate se neshvacenim, pa cak i od onog koga volite. Danas cete se zapitati da li on voli vas?

 

LAV

Zelite da pridjete jednom zaposlenom blizancu. Ocenili ste ga kao vrednog i radnog, i svesni ste da ne zeli da dangubi.Do sada mu je smetalo dvaranje laskavac koji zele samo avanturu.  Pridjite mu danas i bicete iznenadjeni onim  sto vas ocekuje.

 

DEVICA

Ostvarenje jedne vase velike zelje samo sto nije tu. Ovaj dan ce da bude i ostvarenje koje ste dugo cekali. Vreme je da budete odlucni u onome sto ste naumili, i nemojte se dvoumite. Svakako  ste danas srecnik dana.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2