Dan koji je pred nama moze da donese ostvarenje jedne velike zelje i neko ce biti van sebe od srece!

Dan koji je pred nama moze da donese ostvarenje jedne velike zelje i neko ce biti van sebe od srece!

11. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vasa ce ljubavna romansa  da pretpri neke promene na koje morate pristati.Da li se vi bunili, ili ne, moracete da prihvatite. Sve dok se ne pomirite sa promenama.Nece vam ni krenuti na bolje. Vazno je  da su te promene na bolje.

 

SKORPIJA

Vasa situacija nije najbolja, pa bi mogla da bude.Prestanite sa svojim inatom koji vam samo raspiruje na gore. Prestanite se ponmasati uvredjeno za svaku sitnicu, i vreme je da odrastete. Kad budete razumni, sve ce da vam krene.

 

STRELAC

Vasa ljubav ce da se okrene u smeru koji vam nije povoljan. Vreme je da svog partnera danas stavite pred neke vece odluke. Neka se  odluci i izjasni sta je njemu prioritet. Ne morate da prihvatite odmah, ali morate i vi da se izjasnite.

 

JARAC

Danas cete biti u drustvu koje vas  nikako da prihvati kao sebi ravnog sagovornika. Verujte da se radi o ljubomori, koja ih grize jer ste bolji od njih. Samo ce vas pricom navoditi da vas partner vara, kako bi pokvarili vasu srecu. Ne dajte se prevesti!

 

VODOLIJA

Ne znate sta biste, ali vas vase bice  upozorava na neka nova desavanja. I vi se zelite zaljubiti kao mnogi, a nikako da vam se to desi.Bas danas je vreme da se sretnete sa nekim ko ce vas ocarati. Bice to ljubav na prvi pogled.

 

RIBE

Vreme je da se okrecete realnim ocekivanjima i da se zna sta vam  je ciniti. Ono cemu se nadate nece vam biti  po volji, ali cete morati da prihvatite. Od vas se ceka  da okrenete stvari u svoju korist, a verujte da ce od loseg sve da ispadne na dobro.

 

Stranice: 1 2